Personal tools

Views

Sistemul de compensare

geschrieben von am

În sectorul financiar, plata angajaților. După criza financiară care a urmat crizei subprime, s-a cerut ca remunerarea să se bazeze pe riscul asumat și pe succesul durabil al afacerii. În plus, ar trebui luate în considerare și eșecurile întreprinderilor. – În aprilie 2009, Consiliul pentru Stabilitate Financiară (FSB) a publicat orientări detaliate (Principii pentru practici sănătoase de remunerare). Potrivit acestora, plățile de bonus promise pot fi permise doar pentru o perioadă de maximum un an. Companiile ar trebui, de asemenea, să înființeze un comitet de remunerare care să revizuiască în mod constant orientările salariale existente. În cazul societăților de asigurări, este posibil ca remunerația să nu se bazeze pe noile afaceri sau pe totalul veniturilor din prime. În Germania, o serie de instituții mari și de companii de asigurări s-au angajat să pună în aplicare imediat orientările Consiliului pentru Stabilitate Financiară. La 7 iulie 2010, Parlamentul European a adoptat reglementări obligatorii care se bazează în mare parte pe principiile FSB. În octombrie 2010, a intrat în vigoare Ordonanța privind remunerarea instituțiilor, care pune în aplicare cerințele europene. – A se vedea sistem de stimulare, mustrare bancară, bonus, sistem de bonusuri, strângere de mână, de aur, Instituts-Vergütungsverordnung, milion de morminte, responsabilitatea angajaților, hazard moral, primă, rambursare, bani de dormit, remunerare, sistem de remunerare, sistem de remunerare, adecvat, regulament de remunerare a asigurărilor. Remunerarea Comitetului executiv, absorbția pierderilor, personal. – A se vedea Raportul anual BaFin 2009, p. 122 și următoarele (cerințe generale și speciale pentru sistemele de remunerare), p. 252 (autoritatea de supraveghere însăși distribuie bonusuri generoase angajaților), Raportul anual BaFin 2010, p. 85 (Ordonanța privind remunerarea instituțiilor este menită să excludă sistemele de remunerare care sunt dăunătoare pentru stabilitatea financiară), p. 132 și următoarele (cerințe de bază și speciale pentru sistemele de remunerare), Raportul anual BaFin 2013, p. 72 și următoarele (noi cerințe legale de la începutul anului 2014), p. 106 (deficiențe în auditul sistemelor de remunerare).

Atenție: Enciclopedia financiară este protejată prin drepturi de autor și poate fi utilizată numai în scopuri private, fără acordul expres al autorului!
Profesor universitar Dr. Gerhard Merk, Dipl.rer.pol., Dipl.rer.oec.
Profesorul Dr. Eckehard Krah, Dipl.rer.pol.
Adresa de e-mail: info@ekrah.com
https://de.wikipedia.org/wiki/Gerhard_Ernst_Merk
https://www.jung-stilling-gesellschaft.de/merk/
https://www.gerhardmerk.de/

tags :


Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht..

(erforderlich)


Sie können diese verwenden HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.